Προσωρινός Πίνακας Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8)

Προσωρινός Πίνακας Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8) «Diversity up» του Υποέργου (1) «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση των Ίσων Ευκαιριών» στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5071337.

Η ΕΣΑμεΑ με το Νο 671/21.04.2023 Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης, ανακοινώνει τον Προσωρινό Πίνακα Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8) «Diversity up» του Υποέργου (1) «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση των Ίσων Ευκαιριών» στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5071337.


Επισυνάπτεται ο Προσωρινός Πίνακας Αποτελεσμάτων. 

Σχετικές καταχωρήσεις
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.